מרגיעה מראש – המתכון רק נראה ארוך.. הוא קל ומדהים
מתכון לבראוניז שוקולד חלב ובלונדיז שוקולד לבן
מכינים בקערות נפרדות ואז מערבבים יחד:
בראוניז שוקולד מריר וחלב:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3ביצים
180 גרם חמאה
50 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור
בלונדיז שוקולד לבן :
180 גרם שוקולד לבן
90 גרם חמאה
170 גרם סוכר
140 גרם קמח
3 ביצים
כפית מלח
כפית תמצית וניל
אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב:
ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר.
מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים
( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור .
אופן הכנה לבלונדיז:
ממסיסים את החמאה הסוכר והשוקולד במיקרו מעבירים למיקסר.
מקציפים ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
מוסיפים את כל השאר ואז מחברים בתבנית בצורה מבולגנת בשביל שיראה יהיה כמו עוגת שיש .
אפשר להכניס אוראו וקינדר וכל מיני דברים מושחתים וטובים לפני האפיה.
אופים בתנור על 170 טורבו הערך 20-30 דק.
מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר.
אפילו להכניס למקרר לשעתיים.
אמלה איך אתם הולכים להנות