מרגיעה מראש – המתכון רק נראה ארוך.. הוא קל ומדהים 
 מתכון לבראוניז שוקולד חלב ובלונדיז שוקולד לבן
מכינים בקערות נפרדות ואז מערבבים יחד:
בראוניז שוקולד מריר וחלב:
 
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3ביצים
180 גרם חמאה 
50 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור 
בלונדיז שוקולד לבן : 
180 גרם שוקולד לבן 
90 גרם חמאה 
170 גרם סוכר
140 גרם קמח 
3 ביצים 
כפית מלח 
כפית תמצית וניל 
אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב:
 ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר.
 מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים 
( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!) 
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור . 
אופן הכנה לבלונדיז: 
ממסיסים את החמאה הסוכר והשוקולד במיקרו מעבירים למיקסר.
מקציפים ומוסיפים את הביצים בהדרגה. 
 מוסיפים את כל השאר ואז מחברים בתבנית בצורה מבולגנת בשביל שיראה יהיה כמו עוגת שיש .
אפשר להכניס אוראו וקינדר וכל מיני דברים מושחתים וטובים לפני האפיה. 
אופים בתנור על 170 טורבו הערך 20-30 דק.
 מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר. 
אפילו להכניס למקרר לשעתיים. 
אמלה איך אתם הולכים להנות

