מה יותר טוב מבצק פריך ושוקולד ? נכון, שום דבר.
המתכון לטארט שוקולד אוראו וקינדר.
מהמתכון של הבצק יצא לי 4 טארטים קוטר 12 גובה 2.5סמ
לטארט :
500 גרם קמח
3 גרם מלח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
150 גרם אבקת סוכר
50 גרם שקדים טחונים
100 גרם ביצים
לגנאש שוקולד חלב –
350 גרם שוקולד חלב
170 גרם שמנת מתוקה
2 חבילות עוגיות אוראו טחונות
2אצבעות קינדר קצוצות
לקרם וניל –
500 מל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג
אופן ההכנה –
מתחילים בהכנת הגנאש :
מחממים במיקרוגל ביחד שוקולד ושמנת מתוקה .
מערבבים הייטב או לחילופין טוחנים עם בלנדר מוט ומוסיפים אוראו גרוס ואצבעות קינדר חתוכות דק.
מכניסים למקרר .
אופן הכנת הטארט :
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה,קמח ומלח עד שרואים שהחמאה מתערבבת .
מוסיפים את השקדים ואבקת הסוכר ולאחר 2 דק שהכל מתערבב מוסיפים את הביצים .
לא מערבבים יותר מידי! עד לאיחוד המסה ומפסיקים.
מרדדים את הבצק על דף גיטרה או נייר אפיה ומכניסים להקפאה של כ 10 דק .
לאחר ההקפאה קורצים את הגודל המתבקש וחותכים רצועות לדפנות .
חשוב מאוד להדק הייטב ״ולחבר״ בין הדפנות של החלק השטוח בשביל שלא יתנתקו שה מזו.
מכניסים שוב להקפאה של כ 10 דק לפני האפייה ואז חותכים את הדפנות באופן יישר כמו שהראתי בלייב. שמים ״משקולת״ (קיטניות למניהן) ומכניסים לאפייה עיוורת על טורבו 170 לכ10 דק.
אופן הכנת הקרם וניל :
מקציפים יחד שמנת מתוקה ופודינג וניל עד ליציבות מושלמת.
הרכבת הטארט:
כאשר הטארט מצטנן ממלאים אותו בגנאש ומזלפים מעל בעזרת שקית זילוף וצנטר לבחירתכם 🙂
תהנו !!! ואל תשכחו לתייג באינסטוש ולספר איך היה
or_shpitz