אלפחורס

אלפחורס

העוגיות האהובות עליי הלא הן אלפחורס !
כי אין כמו ריבת חלב מעוכה בין שתי עוגיות נימוחות .

לפניכם כל הטריקים שלי לייצירת אלפחורס מושלם !
4 חלמונים
190 גרם חמאה רכה

120 גרם אבקת סוכר ( כוס שתייה חמה)

200 גרם קמח ( כמעט שתי כוסות מלאות)

180 גרם קורנפלור ( כוס ועוד שלושת רבע כוס)

10גרם (שקית אבקת אפיה)

אופן הכנה :

עם וו גיטרה  מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר לתערובת משחתית ומוסיפים את החלמונים.

מערבבים את כל שאר היבשים יחד ובהדרגה מוסיפים אל המיקסר תוך כדי לישה .

מרדדים את הבצק לעלה דק לא מידי! בתוך נייר אפיה משני צדדיו קורצים את הצורה הרצויה ומנקים את השאריות. מעבירים את נייר האפייה לתוך תבנית ומכניסים לתנור.

(140 מעלות) טורבו על כ8-15 דק לשים לב להזהבה!

מצננים מעט את העוגיות וממלאים אותן ריבת חלב בעזרת שקית זילוף

( כמובן אפשר מילוי לבחירתכם אך נהוג ריבת חלב). – אני משתמשת בריבת חלב קומדיה מאוד יציבה .

ניתן גם לטבול את ה אלפחורס בקוקוס .


מחכה לשמוע איך יצא לכם 🙂
באינסגרם. or_shpitz

דילוג לתוכן